Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ισπανία: Πως τα πάει σε πωλήσεις το PlayStation Portal σε σύγκριση με το PSVR2;

*
Η αγορά των videogames στην Ισπανία είναι μεγάλη και έχουμε μια πρώτη ένδειξη για το πως τα έχει πάει εκεί το PlayStation Portal σε σχέση με το PSVR2. Προφανώς και πρόκειται για δύο διαφορετικά προϊόντα, με διαφορετική λογική, με διαφορετικές ανάγκες που καλύπτουν, αλλά και σαφώς διαφορετική τιμή.

Ωστόσο, έχει ένα ενδιαφέρον το πως έχουν αντιμετωπιστεί τα δύο ξεχωριστά περιφερειακά του PS5 από το κοινό της χώρας. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Gamereactor, μέσα στις δύο τελευταίες εβδομάδες του 2023, το PlayStation Portal τα πήγε εξαιρετικά.


Το άρθρο σημειώνει πως το PSVR2 έχει πουλήσει μέχρι σήμερα περί τα 20.000 τεμάχια και την τελευταία εβδομάδα πούλησε 1.000. Την ίδια στιγμή, το PS Portal πούλησε 10.000 τεμάχια μέσα στο 2023 και στις τελευταίες δύο εβδομάδες οι πωλήσεις του έφτασαν τις 3.500.

Είναι ενδεικτικό του ότι το PlayStation Portal ξεπούλησε τις πρώτες ημέρες διάθεσης σε όλες τις αγορές και μένει να δούμε πως θα πάνε τα δύο περιφερειακά στο άμεσο μέλλον.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*