Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Κάτω από τους στόχους τα νούμερα πωλήσεων της σειράς Samsung Galaxy S22

*
Ναι μεν η Samsung περίμενε να πάρει ώθηση από τη σειρά Galaxy S22, όμως οι πωλήσεις δεν πιάνουν τους στόχους. Σύμφωνα με πληροφορίες η Samsung αύξησε τη μέση τιμή πώλησης των συσκευών της μόλις κατά 2%, ενώ η Apple κατά 7%. Αναλυτές αναφέρουν ότι η κορεατική εταιρεία ίσως χάσει την διεθνή πρωτοκαθεδρία στον τομέα των συσκευών premium, καθώς το μοντέλο με τις καλύτερες πωλήσεις ήταν το άκρως οικονομικό Galaxy A12, ενώ τα αναδιπλούμενα δεν πούλησαν με βάση τα όσα αναμένονταν στις Η.Π.Α. Η καθοδική πορεία αναμένεται να συνεχιστεί και την περίοδο των εορτών.

Έρευνα υποστηρίζει ότι το Galaxy S22 δεν θα μπορέσει να πιάσει τον στόχο των 30 εκ. πωλήθέντων μονάδων πριν το λανσάρισμα της σειράς Galaxy S23. Ακόμα και η άνοδος της ζήτησης για τα Galaxy Z Flip και Galaxy Z Fold δεν θα μπορέσει να φέρει θετικό πρόσημο στα συνολικά αποτελέσματα της Samsung. Ρεπορτάζ μιλάνε για πτώση εσόδων καά 4% και μείωση 0,2% του μεριδιού της αγοράς των smartphones.


Το μεγαλύτερο "χτύπημα" στις διεθνείς αγορές το έχει δεχτεί το Galaxy Z Flip4, που βρίσκεται αρκετά πίσω από τον προκάτοχό του, ειδικά στη Β. Αμερική.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*