Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ξεκίνησε η δοκιμαστική παραγωγή του iPhone 15 στην Κίνα

*
Σύμφωνα με ανθρώπους που είναι ενήμεροι σχετικά με το iPhone 15, η Apple έχει ξεκινήσει την δοκιμαστική παραγωγή της επόμενης συσκευής της στην Κίνα. Στόχος της είναι να επιταχύνει την παραγωγή και στην Ινδία.

Η διαδικασία γνωστή ως «NPI» (New Product Introduction – Εισαγωγή στο νέο προϊόν), συνήθως λαμβάνει χώρα το πρώτο τρίμηνο του κάθε έτους, έτσι ώστε η Apple να μπορέσει να υπολογίσει στο περίπου πως θα πάει η κανονική παραγωγή, μόλις ολοκληρωθεί ο σχεδιασμός του smartphone.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ, η Foxconn έχει ξεκινήσει την δοκιμαστική παραγωγή των iPhone 15 και βρίσκεται στο κρίσιμο στάδιο να ξεδιαλύνει όλα τα θέματα που προκύπτουν μεταξύ των εμπλεκόμενων συνεργατών, όπως είναι κατασκευαστές και προμηθευτές. Επιπλέον, σε αυτό το στάδιο, δοκιμάζονται τα νέα μηχανήματα παραγωγής και η διαδικασία διασφάλισης της ποιότητας παραγωγής.


Η Apple φέρεται να θέλει να μειώσει το χάσμα του χρόνου παραγωγής μεταξύ Κίνας και Ινδίας. Μέχρι στιγμής, η Apple ξεκινά την παραγωγή συσκευών στην Κίνα, έξι με εννέα μήνες πρίν την Ινδία. Αυτό, μάλλον, πρόκειται να αλλάξει, μόλις η εταιρεία βρεί κάποιον έμπιστο συνεργάτη στην Ινδία.

Ο τελικός στόχος του αμερικάνικου κολοσσού είναι να μειώσει το χάσμα χρόνου παραγωγής μεταξύ Κίνας και Ινδίας τουλάχιστον κατά δύο εβδομάδες και να μεταφέρει το 5% της συνολικής παραγωγής της σε ινδικά εργοστάσια.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*