Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Κυκλοφόρησαν τα νέα ποντίκια Aerox της SteelSeries, ιδανικά για παίκτες MMO και MOBA

*
Η SteelSeries κυκλοφόρησε τα νέα της ποντίκια της σειράς Aerox, τα οποία απευθύνονται κυρίως σε παίκτες MMO και MOBA. Πρόκειται για τα Aerox 5 και Aerox 9 που δανείζονται την εμφάνισή τους από τη σειρά Aerox 3 φέροντας χαρακτηριστικές εγκοπές – κυψέλες που ελαφρύνουν το βάρος τους.

Το ενσύρματο Aerox 5 κοστίζει 80 δολάρια, ζυγίζει 66 γραμμάρια και διαθέτει 9 πλήκτρα ρυθμίσεων μαζί με τον αισθητήρα TrueMove Air της SteelSeries, PTFE skates και φωτισμό PrismSync RGB. Το Aerox 5 κυκλοφορεί και ως ασύρματο ποντίκι προς 140 δολάρια, όμως ζυγίζει 74 γραμμάρια και η μπαταρία του αντέχει περίπου 180 ώρες με μια πλήρης φόρτιση.




Το Aerox 9, με κόστος 150 δολάρια, δίνει επιπλέον δυνατότητες στον χρήστη αφού θα διαθέτει 12 πλήκτρα ρυθμίσεων. Το συγκεκριμένο μοντέλο ζυγίζει 89 γραμμάρια.

Aerox 9 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*