Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Κυκλοφόρησε νέο υλικό για την λευκή έκδοση του Xbox Elite Wireless Controller Series 2 (video)

*
Η λευκή έκδοση για το Xbox Elite Wireless Controller Series 2 είχε διαρρεύσει αρχικά τον περασμένο Μάρτιο, μέσω του Twitter και πλέον είναι διαθέσιμο το πρώτο unboxing video του περιφερειακού μέσω του YouTube.

Την πληροφορία για το video του λευκού Xbox Elite Wireless Controller Series 2, ανάρτησε ο χρήστης του Twitter @Mr_Rebs_ παρουσιάζοντας το unboxing που δημοσίευσε ο χρήστης του YouTube, με την ονομασία Nicholas Lugo.

Το Xbox Elite Wireless Controller Series 2 φέρει πάνω από 30 νέα χαρακτηριστικά και αλλαγές, όπως δυνατότητα για έλεγχο του πόσο σφιχτοί είναι οι αναλογικοί μοχλοί, έως και 40 ώρες διάρκεια μπαταρίας, ενσωματωμένη μπαταρία, υποστήριξη Bluetooth, αποθήκευση τριών διαφορετικών profiles για εύκολη εναλλαγή με το πάτημα ενός πλήκτρου και μεγάλα περιθώρια παραμετροποίησης με το Xbox Accessories app σε Xbox One και PC με Windows 10.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*