Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Μάθαμε πότε θα αποκαλυφθεί η σειρά Huawei P60

*
Μετά από πολλαπλές φήμες, η Huawei ανακοίνωσε το πότε θα αποκαλύψει τη σειρά P60. Οι νέες ναυαρχίδες της εταιρείας θα κάνουν την παρθενική τους εμφάνιση στις 23 Μαρτίου 2023 σε εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στο Πεκίνο, μαζί με το αναδιπλούμενο Mate X3.

Η σχετική ανάρτηση της Huawei στο Weibo δεν αναφέρει κάτι ιδιαίτερο σχετικά με τα τεχνικά χαρακτηριστικά των συσκευών. Σύμφωνα με φήμες, θα υπάρξει ένα standard P60 και ένα μοντέλο P60 Pro. Λογικά το δεύτερο θα είναι εφοδιασμένο με κάμερες ανάλυσης 50MP, μία με τον αισθητήρα Sony IMX888 και μια υπερευρυγώνια με τον IMX858. Το standard P60 αναμένεται με βασική κάμερα 52MP (IMX789), υπερευρυγώνια 50MP (IMX858) και τηλεφακό 16MP (IMX351). Στο εσωτερικό και των δύο θα υπάρχει Qualcomm 8 series chipset, ίσως η έκδοση μόνο με LTE του Snapdrgoan 8 Gen 2 SoC.


Όσο για το Mate X3, λέγεται ότι θα φέρει νέα εποχή στον τομέα των δορυφορικών επικοινωνιών, με αποστολή και λήψη γραπτών και φωνητικών μηνυμάτων μέσω δορυφόρου.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*