Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Με αυτό το πλάνο σκέφτεται να αντιμετωπίσει η Meta το Apple Vision Pro

*
Η Meta παρακολουθεί τις εξελίξεις στο χώρο των AR/VR headsets και φαίνεται πως έχει ήδη καταστρώσει τα πλάνα της για το πως θα αντιμετωπίσει το Apple Vision Pro. Σύμφωνα με τον αναλυτή Mark Gurman του Bloomberg, η εταιρεία του Facebook άλλαξε τα πλάνα της μετά τα αποκαλυπτήρια του Apple Vision Pro και έτσι αναθεώρησε τα όσα θα φέρει στα επόμενα VR headsets της. Συγκεκριμένα, μέρος του πλάνου της είναι να κυκλοφορήσει ένα VR headset με χαμηλότερο κόστος απόκτησης, αφού στο πακέτο αγοράς δεν θα περιλαμβάνονται τα χειριστήρια.

Εκπρόσωπος της Meta δήλωσε ανώνυμα στον Gurman πως η εταιρεία παρακολουθεί τις εξελίξεις του Apple Vision Pro σαν τους ανταγωνιστές της Apple στο χώρο των κινητών και το νέο της προϊόν δεν θα εστιάζει στο metaverse, αλλά σε θέματα παραγωγικότητας και ψυχαγωγίας, όπως το gaming. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*