Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Με έξι ηχεία έρχεται το Honor Pad X9

*
To Honor Pad X9 είναι ένα νέο tablet που προορίζεται για τις αγορές της Ευρώπης. Έχει οθόνη IPS LCD μεγέθους 11,5'' που καλύπτει κατά 100% το χρωματικό φάσμα sRGB, με ανάλυση 2.000 x 1.200px και ρυθμό ανανέωσης στα 120Hz. Είναι ιδανικό για αναπαραγωγή multimedia καθώς είναι εφοδιασμένο με έξι ηχεία, δύο σε κάθε πλευρά και δύο στο κάτω μέρος, με τα τελευταία να δημιουργούν εμπερία ήχου 360°, χάρη στην τεχνολογία Honor Histen.

Στο εσωτερικό του υπάρχει το Snapdragon 685 και τρέχει το MagicOS 7.1 (Android 13). Υποστηρίζει το Google Kids Space και το Family Link app, οπότε οι γονείς θα μπορούν να θέτουν περιορισμούς στο περιεχόμενο. Αν έχετε και άλλες συσκευές της Honor, μέσω του Honor Connect θα υπάρχουν κοινές ειδοποιήσεις και εύκολη μεταφορά αρχείων.


Το πάχος του είναι 6,9mm και το βάρος του 495g. Έχει μπαταρία χωρητικότητας 7.250mAh.

Το Honor Pad X9 είναι διαθέσιμο με Wi-Fi, 4GB RAM και 128GB αποθηκευτικού χώρου, στα €250.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*