Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Με επεξεργαστές Μ2 Pro και M2 Max έρχονται τα νέα MacBook Pro (video)

Η Apple ανακοίνωσε νέα 14'' και 16'' MacBook Pro, που θα είναι εφοδιασμένα με επεξεργαστές M2 Pro και Max. Το μοντέλο με M2 Pro θα λανσαριστεί με CPU 12 πυρήνων, GPU έως 19 πυρήνες και έως 32GB συνολικής μνήμης. Από την άλλη, το M2 Max θα έρθει με GPU έως 38 πυρήνων και 96GB συνολικής μνήμης.

Η τιμή του νέου 14'' MacBook Pro με το M2 Pro ξεκινάει από τα $1.999, ενώ το μοντέλο των 16'' από τα $2.499. Σύμφωνα με την Apple, το M2 Pro έχει διπλάσια transistors σε σχέση με το M2 και σχεδόν 20% περισσότερα από το M1 Pro. Επιπλέον, το bandwidth της μνήμης είναι 200GB/s. Τα παραπάνω θα οδηγήσουν σε βελτίωση των επιδόσεων για προγράμματα όπως το Adobe Photoshop και το Xcode. Ακόμα, υποστηρίζεται ότι το MacBook Pro με το M2 Pro, θα επεξεργάζεται εικόνες στο Adobe Photoshop έως και 40% ταχύτερα σε σχέση με το M1 Pro και έως 80% πιο γρήγορα συγκριτικά με το MacBook Pro με επεξεργαστλη Intel Core i9.


Το M2 Max chip έχει τον ίδιο επεξεργαστή 12 πυρήνων με το M2 Pro, όμως η GPU του είναι πιο ισχυρή. Με βάση τα όσα αναφέρει η Apple, το M2 Max είναι μέχρι 30% πιο γρήγορο από το M1 Max στον τομέα των γραφικών και μπορεί να διαχειριστεί με άνεση projects με απαιτητικά γραφικά, που ανταγωνιστικά συστήματα δεν μπορούν καν να τρέξουν.

Ακόμα, τα νέα MacBook Pro έρχονται με Wi-Fi 6E3, αναβαθμισμένο HDMI (ίσως το 2.1) που υποστηρίζει οθόνες 8K στα 60Hz και 4K στα 240Hz.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*