Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Με M2 chip έρχεται το έκτης γενιάς iPad Pro

*
H Apple ανακοίνωσε το έκτης γενιάς iPad Pro, που θα είναι εφοδιασμένο με το M2 chip. Θα γίνει διαθέσιμο σε δύο μεγέθη, ένα με οθόνη 12,9'' και ένα με 11''. Οι προπαραγγελίες έχουν ξεκινήσει και η συσκευή αναμένεται στα καταστήματα στις 26 Οκτωβρίου, με τιμή $1.099 για το μεγάλο μοντέλο και $799 για το μικρότερο. Το 12,9'' iPad Pro διαθέτει οθόνη με τεχνολογία Mini LED για βελτιωμένα επίπεδα του μαύρου, καλύτερη αντίθεση και αποδοτικό HDR, ενώ το άλλο μοντέλο έρχεται με πιο "βασική" οθόνη. και τα δύο υποστηρίζουν το χαρακτηριστικό ProMotion της Apple, για ρυθμό ανανέωσης που φτάνει μέχρι τα 120Hz. Επιπλέον, το νεότερο iPad Pro μπορεί να εντιπίζει το Apple Pencil, όταν αυτό τοποθετείται λίγο πάνω από την οθόνη.

Υπάρχει υποστήριξη για Wi-Fi 6E και περισσότερα δίκτυα 5G ανά τον κόσμο. Οι χρωματικές επιλογές είναι δύο, ασημί και space gray. Ο αποθηκευτικός χώρος φτάνει ως τα 2TB, ενώ υπάρχουν και επιλογές για 128GB, 256GB και 512GB, που συνοδεύονται από 8GB RAM. Αν επιλέξετε 1TB ή 2TB αποθηκευτικού χώρου, η RAM μπορεί να ανέβει στα 16GB.


Ο γενικός σχεδιασμός του iPad Pro παραμένει ίδιος με εκείνον που υιοθέτησε η Apple το 2018, όταν η εταιρεία αφαίρεσε το πλήκτρο home, για να μεγιστοποιήσει την επιφάνεια της οθόνης.

Τέλος, η Apple ανακοίνωσε ότι το iPadOS 16 θα κυκλοφορήσει στις 24 Οκτωβρίου.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*