Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Με οθόνη 1,2'' και ECG έρχεται το Google Pixel Watch

*
Έπειτα από έναν χρόνο γεμάτο φήμες, επιτέλους αποκαλύφθηκε το Google Pixel Watch, που τρέχει το Wear OS 3.5. Είναι διαθέσιμο σε δύο μοντέλα, Wi-Fi και LTE, με ίδιο μέγεθος, δηλαδή 41 χιλιοστά. Πάντως, στη συσκευασία υπάρχουν δύο λουράκια, ένα μικρό και ένα μεγάλο. Η οθόνη του έχει μέγεθος 1,2'' με μέγιστη φωτεινότητα 1.000nits και Always-On mode. Προστατεύαται από Gorilla Glass 5 και το μόνο σημείο ελέγχου είναι ένα πλήκτρο στο πλάι. Ο σκελετός είναι φτιαγμένος από χάλυβα, οπότε η συσκευή είναι υψηλής αντοχής.

Το Pixel Watch διαθέτει αισθητήρα παρακολούθησης των καρδιακών παλμών αλλά και αισθητήρα ECG, για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την καρδιά των χρηστών. Με τη βοήθεια της έμπειρης ομάδας της Fitbi, έχουν αναπτυχθεί ακόμα καλύτεροι αλγόριθμοι, που μπορούν ακόμα και να προτείνουν ποια είναι η κατάλληλη στιγμή να κάνετε ένα διάλειμμα. Ακόμα, μπορείτε να το φοράτε κατά τη διάρκεια της κολύμβησης, καθώς αντεχει σε πίεση 5ATM, δηλαδή σε βάθος περίπου 50 μέτρων.


Η Google επέλεξε το standard Exynos 9110 chipset, που συναντάται στα Galaxy Watches απόμτο 2018. Συνοδεύεται από 2GB of RAM και Google υποστηρίζει ότι η μπαταρία του είναι αρκετή για 24 ώρες.

Με την έκδοση LTE θα μπορείτε να χρησιμοποιείτε το ρολόι δίχως smartphone. Διαφορετικά θα πρέπεινα επιλέξετε την έκδοση τμε Wi-Fi (2.4GHz) και Bluetooth (5.0), συν NFC για το Google Pay και άλλες παρόμοιες εφαρμογές.

Στην Ευρώπη, το Pixel Watch (Wi-Fi) θα κοστίζει €380, ενώ το LTE θα στοιχίζει €430. Μπορείτε όμως να το αποκτήσετε δωρεάν, αν προπαραγγείλετε το Google Pixel 7 Pro. Σημειώνεται ότι το Pixel Watch έρχεται με 6 μήνες Fitbit Premium, συν 3 μήνες YouTube Premium.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*