Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Με οθόνη 13,6'' και M2 chip ανανεώνει η Apple το MacBook Air

*
Η Apple ανακοίνωσε ένα ανανεωμένο MacBook Air, εφοδιασμένο με το M2 chip και οθόνη 13.6''. Για πρώτη φορά εδώ και χρόνια, θα διαθέτει θύρα MagSafe, όπως τα MacBook Pro των 14'' και των 16'' που λανσαρίστηκαν το περαασμένο Φθινόπωρο. Επίσης έχει δύο θύρες Thunderbolt και headphone jack.

Το M2 chip έχει CPU οκτώ πυρήνων και GPU έως δέκα πυρήνων, που συνοδεύονται από έως και 24GB RAM. Το νέο μοντέλο έχει εγκοπή που φιλοξενεί την 1080p, για την οποία η Apple αναφέρει πως έχει τη διπλάσια ανάλυση και πολύ καλύτερες επιδόσεις σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, σε σύγκριση με την camera του προηγούμενου MacBook Air. Επιπλέον, το πληκτρολόγιο μοιάζει με εκείνο του MacBook Pro, με πλήρες σετ function keys.


Το σχέδιο του υπολογιστή μοιάζει επίσης με εκείνο του νέου MacBook Pro, μόνο που ο σκελετός του είναι πιομ τετραγωνισμένος. Το βάρος του είναι γύρω στα 1.300 γραμμάρια.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*