Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Με οθόνη 1,64'' και 117 προγράμματα γυμναστικής έρχεται το Xiaomi Mi Band 7 Pro

*
To Xiaomi Mi Band 7 Pro θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως μια συσκευή που βρίσκεται ανάμεσα στα smart bands και τα smartwatches και έρχεται με οθόνη AMOLED 1,64'' και πυκνότητα pixel 326ppi. προσφέρει ανάλυση 280x460px και το μέγεθός της είναι τέτοιο που είναι δυνατή η απεικόνισης δεδομένων που αφορούν τη φυσική κατάσταση του χρήστη αλλά και ειδοποιήσεων. Επιπλέον, διαθέτει ενσωματωμένο GPS receiver και επιπλέον υποστηρίζει GLONASS, Galileo, Beidou και QZSS.

Ακόμα, η οθόνη είναι εφοδιασμένη με αισθητήρα ambient light, που επιτρέπει την αυτόματη ρύθμιση της φωτεινότητας. Διαθέσιμο είναι το το Always On Display mode, ενώ η Xiaomi έχει σχεδιάσει πάνω από 180 νέα watch faces. Θα υπάρχει και επιλογή ανάμεσα σε έξι κλασσικά λουράκια, με τιμή €7 το καθένα, ενώ θα υπάρχουν δύο με δερμάτινη υφή, το Van Gogh Green και το Monet Grey, που θα κοστίζουν €8,4.




Το Mi Band 7 Pro παρακολουθεί καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας τους καρδιακούς παλμούς και τα επίπεδα οξυγόνου στο αίμα. Σε περίπτωση που αυτά πέσουν χαμηλα, θα υπάρχει σχετική ενημέρωση. Επίσης, δεν θα λείπει η λειτουργία παρακολούθησης της ποιότητας του ύπνου, σε τρία στάδια. ελαφρύς, βαθύς και REM. Τα παραπάνω συνοδεύονται από 117 προγράμματα γυμναστικής.

Η συσκευή είναι πιστοποιημένη κατά 5ATM για αντοχή στο νερό, οπότε θα μπορείτε να την φοράτε και στην πισίνα. Με μπαταρία 235mAh, υπόσχεται αυτονομία 12 ημερών με απλή χρήση και έξι ημερών με έντονη. Η φόρτισή της διαρκεί περίπου μία ώρα.

Xiaomi Mi Band 7 Pro comes with larger display, Xiaomi Book Pro with 12th gen Intel processors 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*