Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Με Snapdragon 680 και 4GB RAM το Moto G52 της Motorola

*
To Moto G52 της Motorola είναι ένα νέο smartphone που απευθύνεται σε όσους διαθέτουν χαμηλό budget. Η συσκευή έρχεται με το Snapdragon 680 chipset, οθόνη AMOLED 6,6'' με ρυθμό ανανέωσης 90Hz και μπαταρία χωρητικότητας 5.000 mAh που φορτίζει στα 30W.

Η κύρια camera έχει ανάλυση 50MP και συνοδεύεται από υπερευρυγώνιο αισθητήρα στα 8MP, macro camera στα 2MP ενώ η selfie camera έχει αισθητήρα 16MP. Το Moto G52 έρχεται με 4GB RAM και 128GB αποθηκευτικού χώρου, επεκτάσιμα μέσω microSD. Στο πλάι της συσκευής υπάρχει αισθητήρας ανάγνωσης δακτυλικού αποτυπώματος και διαθέτει πιστοποίηση κατά IP52 για αντοχή στο νερό. Από πλευράς software τρέχει Android 12 σε περιβάλλον εργασίας MyUX της Motorola.


To Moto G52 θα κυκλοφορήσει σε χρωματισμούς Charcoal Grey και Porcelain White. Η τιμή του αναμένεται να είναι περίπου €250.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*