Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Με Snapdragon 8 Gen 1 και 8GB RAM το Sony Xperia 5 IV (video)

H Sony αποκάλυψε το Xperia 5 IV και έτσι ολοκληρώνεται το lineup των smartphones της για το 2022.

Η τύπου OLED οθόνη το έχει μέγεθος 6,1'', υποστηρίζει ανάλυση 1080x2520px και variable refresh rate στα 120Hz. H μπαταρία του έχει χωρητικότητα 5.000mAh και φορτίζει κατά 50% μέσα σε 30 λεπτά, με φορτιστή 30W PD. Η εταιρεία υποστηρίζει ότι για τρία χρόνια θα διατηρεί τις επιδόσεις της. Όμως θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε δικό σας φορτιστή αλλά και καλώδιο USB, καθώς έχουν αφαιρεθεί από τη συσκευασία όλα τα πλαστικά.


Sony Xperia 5 IV is official with bigger battery, brighter display, wireless charging

Όσο για την κάμερα, στο πίσω μέρος της συσκευής υπάρχει τριπλό setup των 12MP, με μία υπερευρυγώνια στα 16mm 1/2,5", ευρυγώνια 24mm 1/1,7" wide με 1,8um pixels και τηλεφακό 60mm 1/3,5". Το περισκοπικό module έρχεται με 2.5x. Όλοι οι αισθητήρες υποστηρίζουν autofocus, ενώ ο ευρυγώνιος και ο τηλεφακός έχουν optical stabilization. Και οι τρεις διαθέτουν 120fps readout και χάρη στην ανάλυση αποστάσεων με τη βοήθεια AI, η Sony έχει μεταφέρει τις τεχνολογίες Real-time Eye AF και Real-time tracking στο Xperia 5 IV. Ακόμα, η selfie camera είναι εφοδιασμένη με αισθητήρα 12MP 1/2,9" με σταθερό focus 24mm f/2,0.

Στο εσωτερικό του smartphone υπάρχει το Snapdragon 8 Gen 1 με 8GB RAM και 128GB ή 256GB αποθηκευτικού χώρου, που επεκτείνεται με χρήση κάρτας microSD. Επιπλέον δεν λείπει η υποδοχή 3,5mm για σύνδεση ακουστικών. Επίσης, η συσκευή είναι εφοδιασμένη με στερεοφωνικά ηχεία, τα οποία υποστηρίζουν Dolby Atmos, Hi-Res Audio, DSEE Ultimate, και 360 Reality Audio.



Το Xperia 5 IV είναι πιστοποιημένο κατά IP68 για αντοχή σε συνθήκες υπερβολικής υγρασίας και σκόνης, ενώ και οι δύο πλευρές του προστατεύονται από Gorilla Glass Victus. Θα κυκλοφορήσει στα μέσα Σεπτεμβρίου, σε χρωματισμούς Green, Black και Ecru White. Η προτεινόμενη τιμή λιανικής του για τις ευρωπαϊκές αγορές είναι €1.049.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*