Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Με Snapdragon 8cx Gen 3 θα κυκλοφορήσει το Samsung Galaxy Book2 Pro 360

*
Η Samsung ανακοίνωσε ένα νέο μοντέλο για το Galaxy Book2 Pro 360, που είναι εφοδιασμένο με το Snapdragon 8cx Gen 3 chipset της Qualcomm. Είναι το πρώτο 5nm chipset για συσκευές Windows-on-ARM και όταν λανσαρίστηκε είχε φέρει σημαντικές βελτιώσεις στις επιδόσεις. Σε σύγκριση με τον προκάτοχό του προσφέρει κατά 85% καλύτερη απόδοση σε επίπεδο multi-core CPU, καλύτερη απόδοση της GPU κατά 60% και σε επίπεδο NPU φτάνει τα 29 TOPS.

Σε σύγκριση με το μοντέλο που κυκλοφορεί ήδη με επεξεργαστή Intel, έχει το ίδιο μέγεθος οθόνης, δηλαδή 13,3'', έχει βάρος μόλις 1,04kg και πάχος 11,5mm. Η οθόνη τύπου AMOLED μπορεί να περιστραφεί κατά 360°, οπότε είναι δυνατό να μετατραπεί σε tablet, ενώ συνοδεύεται και από S Pen stylus.


Η μπαταρία του προσφέρει αυτονομία έως και 35 ώρες για αναπαραγωγή video, ενώ το μοντέλο με Intel 21 ώρες. Ακόμα, έχει ενσωματωμένη υποστήριξη για 5G και Wi-Fi 6E. Έρχεται με λειτουργικό Windows 11 και ακολουθεί την προδιαγραφή Secured-Core PC της Microsoft, που κλειδώνει το hardware στο επίπεδο του firmware. Είναι το υψηλότερο επίπεδο ασφάλειας που προσφέρουν τα Windows.

Το Samsung Galaxy Book2 Pro 360 με Snapdragon 8cx Gen 3 θα λανσαριστεί στη Ν. Κορέα στις 16 Ιανουαρίου 2023 και ελπίζουμε κάποια στιγμή να έρθει και στις δυτικές χώρες.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*