Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Με την στάμπα του PS5 κυκλοφορεί ο SN850 SSD της Western Digital

*
H Western Digital ανακοίνωσε τη συνεργασία της με τη Sony για την επανακυκλοφορία ενός από τους πιο δημοφιλείς SSD, που είναι συμβατός με το PS5. Το μοντέλο WD_BLACK SN850 NVMe κυκλοφόρησε τον Φεβρουάριο του 2021 και λίγους μήνες μετά η Western Digital δήλωσε ότι είναι συμβατό με τις προδιαγραφές που απαιτούνται από τη νεότερη κονσόλα της Sony. Η συσκευή μετονομάστηκε σε WD_BLACK SN850 NVMe SSD for PS5 Consoles και θα έρθει σε συσκευασία που μοιάζει με εκείνες των άλλων περιφερειακών της νεότερης κονσόλας της Sony. Η τιμή της έκδοσης του 1TB είναι $169,99 και των 2TB, $279,99.

Τόσο το μοντέλο που φέρει την επωνυμία του PS5 όσο και το ήδη υπάρχον της Western Digital φαίνεται να είναι όμοια όσον αφορά τις επιδόσεις και το μέγεθος. Και τα δύο έχουν PCIe Gen4 x4 interface με ταχύτητα ανάγνωσης 7000MB/s και εγγραφής 5300MB/s. Η μόνη διαφορά είναι ότι ο SSD με την επωνυμία του PS5 έχει ανοιχτο μπλε LED αντί για πορτοκαλί που έχει ο άλλος.


Τέλος, τον περασμένο Αύγουστο, ο αρχιτέκτονας του PlayStation 5, Mark Cerny αποκάλυψε ότι ο SN850 είναι ο SSD που προτιμάει για την κονσόλα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*