Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Μεγάλη διαρροή για τα Samsung Galaxy S24, λίγες ημέρες πριν την παρουσίαση

*
Μπορεί το Samsung Unpacked να είναι προγραμματισμένο για την Τετάρτη στις ΗΠΑ, ωστόσο τα νέα Samsung Galaxy S24 έχουν αποκαλυφθεί ήδη μέσα από μια μεγάλη διαρροή. Όπως ανέβασε στα social media του ο γνωστός leaker Evan Blass, η νέα σειρά θα βασίζεται ιδιαίτερα στο κομμάτι του AI. Στις εικόνες που εμφανίστηκαν φαίνεται μια λειτουργία Circle to Search with Google που αναφέρει πως αν θέλετε μπορείτε να κυκλώσετε κάτι στην οθόνη σας και στη συνέχεια να κάνει η Google για εσάς αναζήτηση για το συγκεκριμένο αντικείμενο.



Έπειτα βλέπουμε τον μηχανισμό Note Assist που μπορεί να σας κάνει σούμα ενός κειμένου που έχετε στο κινητό σας τηλέφωνο.



Ακόμη, έχουμε μια υπηρεσία αυτόματης μετάφρασης και μάλιστα σε κλήση!



Τέλος, έχουμε επιβεβαίωση για το Samsung Galaxy S24 Ultra και τις κάμερές του που θα προσφέρουν 200MP High-Res Photos, 8K Video και 100x Space Zoom.



Σε ό,τι αφορά τα τεχνικά χαρακτηριστικά των Samsung Galaxy S24, Samsung Galaxy S24+ και Samsung Galaxy S24 Ultra, έχουμε τα παρακάτω.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*