Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Μειώνει την παραγωγή smartphones η Samsung

*
Μπορεί οι επιπτώσεις της πανδημίας στην αγορά σιγά σιγά να εξανεμίζονται, παρόλα αυτά έχουν προκύψει νέα πολύπλοκα θέματα για τους κατασκευαστές smartphones. Στο πλαίσιο αυτό, σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας TheElec, η Samsung αναγκάστηκε να αναθεωρήσει το πρόγραμμα παραγωγής της για το τρέχον έτος. Λέγεται ότι ο αρχικός στόχος παραγωγής ήταν 334 εκ. smartphones, από τα οποία τα 284 εκ. θα παράγονταν στις εγκαταστάσεις της εταιρείας και τα υπόλοιπα 50 εκ. από συνεργάτες. Από τα παραπάνω, τα 300 εκ. θα στέλνονταν στα καταστήματα. Όμως η Samsung αναθεώρησε το πλάνο παραγωγής της προς τα κάτω, στα 260 εκ. από τα οποία το δίμηνο Οκτώβριος- Νοέμβριος θα παραχθούν 34 εκ. αριθμός πολύ μειωμένος σε σχέση με ο,τι συνηθίζεται.

Για να έχετε μέτρο σύγκρισης, το 2020 που δεν ήταν καλή χρονιά, λόγω της πανδημίας, οι αποστολές στα ράφια των καταστημάτων ήταν 250 εκ. Τα παραπάνω αποδίδονται στον υψηλό πληθωρισμό, τη χαμηλότερη ζήτηση και θέματα που σχετίζονται με την αλυσίδα προμηθειών.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*