Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Μειώσεις τιμών και προσφορές για Xbox Series X και Xbox Series S στην Ελλάδα

*
Οι προσφορές και μειώσεις τιμών για κονσόλες συνεχίζονται στην Ελλάδα και αυτή τη φορά έχουμε κάτι για τα Xbox Series X και Xbox Series S. Όπως φαίνεται λοιπόν, η πρόταση της Microsoft για την περίοδο που διανύουμε δεν είναι μια αντίστοιχη μείωση τιμής με αυτήν του PS5 από τη Sony, αλλά κάτι εντελώς διαφορετικό. Στα του Xbox Series X, η αμερικανική εταιρεία δεν αφαιρεί κάποιο ποσό από την τιμή της κονσόλας που πωλείται στα €509. Αντίθετα, ρίχνει σε αυτά τα επίπεδα το πακέτο με το Forza Horizon 5 που περιλαμβάνει την κονσόλα και το Forza Horizon 5 Premium Edition (base παιχνίδι, Forza Horizon 5: How Wheels Expansion, το δεύτερο expansion, Forza Horizon 5 VIP Membership, Forza Horizon 5 Car Pass και Forza Horizon 5 Welcome Pack), η κανονική τιμή του οποίου είναι €569.



Από την άλλη, το Xbox Series S πέφτει κατά €50 και θα πωλείται πλέον στα €259! Οι δύο παραπάνω προσφορές θα είναι σε ισχύ για λίγες ημέρες και μέχρι εξάντλησης των αποθεμάτων. Θα μπορείτε να τις βρείτε στο επίσημο δίκτυο διανομής, δηλαδή τις μεγάλες αλυσίδες και όσα καταστήματα ψωνίζουν από τον επίσημο προμηθευτή. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*