Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Μετά το PlayStation Portal, να και το πρώτο PlayStation 5 Tablet! (video)

*
Η κυκλοφορία του PlayStation Portal είναι ακόμη «φρέσκια» και κάποιος είχε την ιδέα να φτιάξει ένα PlayStation 5 Tablet! Όπως φαντάζεται κανείς εύκολα από την παραπάνω πρόταση, κάποιος modder κατάφερε να χωρέσει τα parts της κονσόλας σε ένα tablet και το video δημιουργίας του το δημοσίευσε online.

O DIY Perks, ο οποίος είχε φτιάξει και πέρσι μια πιο slim έκδοση της κονσόλας, αποκάλυψε το πρώτο PlayStation 5: Tablet Edition. Όπως δείχνει, η βασική αλλαγή που έκανε ήταν στην ψύκτρα, την οποία και αντικατέστησε με μία μικρότερη για να χωρέσει στο μικρότερο σασί.


Η ιδέα είναι εξαιρετική και με τη Sony να σχεδιάζει ήδη το PS5 Pro, ίσως και αυτή να είναι ένα πολύ ωραίο project για το μέλλον. Το PS5 Pro εκτιμάται πως θα κυκλοφορήσει αργότερα μέσα στη χρονιά και θα έχει μια οκταπύρηνα Zen 2 CPU στα 4GHz, RDNA 3 custom GPU στα 2500-2800MHz και μνήμη 16GB GDDR6.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*