Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Μια μικρή startup ανακοίνωσε την πρώτη ασύρματη OLED TV 55 ιντσών που κολλά σε τοίχους και παράθυρα

*
Μια εταιρεία - startup με το όνομα Displace ανακοίνωσε μια OLED TV 55 ιντσών, που δε απαιτεί σύνδεση με παροχή ρεύματος, ούτε ειδική βάση για να τοποθετηθεί σε τοίχο.

Ένα prototype της νέας τηλεόρασης έκανε την εμφάνισή του στο Las Vegas, στο πλαίσιο της διεθνούς έκθεσης CES 2023. Η τηλεόραση κολλάει σε κάθετες επιφάνειες όπως σε τοίχους και σε παράθυρα, δημιουργώντας ένα κενό αέρος μεταξύ της ίδιας και της εκάστοτε επιφάνειας. Σύμφωνα με την Displace, η συσκευή ζυγίζει λιγότερο από 9 κιλά, πράγμα που κάνει το τελικό αποτέλεσμα ακόμα πιο εντυπωσιακό.

Η τηλεόραση αυτή της Displace χρησιμοποιεί 4 μπαταρίες, οι οποίες μπορούν να αντικατασταθούν χωρίς να χρειάζεται να απενεργοποιηθεί η συσκευή – εκτός και αν αφαιρεθούν όλες ταυτόχρονα. Επιπλέον διαθέτει μια κάμερα ανάλυσης 4K, για κλήσεις, αλλά και για τον χειρισμό της τηλεόρασης με χειρονομίες.

Η ασύρματη τηλεόραση της Displace κοστίζει 3.000 δολάρια και είναι διαθέσιμη για προ-παραγγελία. Μόνο που, σε πρώτη φάση, διατίθεται σε μόλις 100 κομμάτια. Η εταιρεία δήλωσε πως η τηλεόραση θα φτάσει στα χέρια όσων την προ-παραγγείλουν, τον Δεκέμβριο του 2023.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*