Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Μια νέα Siri θα φέρει η Apple στο iOS 18

*
Όπως σας έχουμε ήδη ενημερώσει, στις 12 Σεπτεμβρίου η Apple θα αποκαλύψει τη σειρά iPhone 15, ενώ στις 22 του ίδιου μήνα αναμένεται να κάνει διαθέσιμες για όλους τις νέες εκδόσεςι των λειτουργικών της συστημάτων, δηλαδή τα iOS 17, iPadOS 17, watchOS 10 κλπ.

Εν τω μεταξύ, δημοσίευμα της ιστοσελίδας The Information φέρνει στο φως μερικά από τα χαρακτηριστικά του iOS 18, το οποίο δεν θα κυκλοφορήσει πριν το Φθινόπωρο του 2024. Καταρχάς η Apple θέλει να κάνει πολύ πιο "έξυπνο" τον οικιακό βοηθό Siri με χρήση γλωσσικών μοντέλων AI, για να επιταχυνθούν βασικές λειτουργίες όπως η ενεργοποίηση εφαρμογών και ο καθορισμός ειδοποιήσεων. Στο iOS 18 η Siri θα μπορεί να καταλαβαίνει και να αυτοματοποιεί εντολές που απαιτούν πολλαπλά βήματα, που στη συνέχεια θα εκτελούνται με φωνητικές εντολές.


Δεν αποκλείεται η Apple να προθέσει ένα μέρος της λειτουργικότητας αυτής στη σειρά iPhone 16, πάντως το βέβαιο είναι ότι η ανανεωμένη Siri προορίζεται για συσκευές με iOS 18.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*