Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Μικρές αλλαγές σε σχέση με τους προκατόχους τους δείχνουν τα νέα renders των iPhone 16 Pro

*
Βρισκόμαστε αρκετούς μήνες μακριά από το λανσάρισμα της σειράς iPhone 16, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν θα υπάρχουν φήμες και διαρροές. Τώρα, το MacRumors δημοσίευσε μια σειρά από εικόνες των πρωτότυπων του iPhone 16 Pro (κωδική ονομασία Diablo) και του iPhone 16 Pro Max (κωδική ονομασία Lightning). Οι δύο συσκευές θα μοιάζουν αρκετά με τους προκατόχους τους και η κυριότερες αλλαγές θα έχουν να κάνου με το μέγεθος της οθόνης και το πλήκτρο Capture, που βρίσκεται κάτω από το power.

iPhone 16 Pro renders show minor changes


Το Phone 16 Pro λέγεται ότι θα έχει οθόνη με διαγώνιο 6,27''. Οι διαστάσεις του θα είναι 149,6 x 71,45 x 8,25 mm και θα ζυγίζει 194 γραμμάρια. Το 16 Pro Max θα είναι εφοδιασμένο με οθόνη 6,85'', οι διαστάσεις του θα είναι 163 x 77,58 x 8,25 mm και θα ζυγίζει 225 γραμμάρια. Και τα δύο 16 Pro θα έχουν υπερευρυγώνια camera στα 48MP, με το μικρότερο μοντέλο να έχει και φακό για zoom 5x με τέσσερα πρίσματα.



Σύμφωνα με πληροφορίες, το νέο πλήκτρο Capture θα λειτουργεί ως shortcut για την εφαρμογή της κάμερας.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*