Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Μικρότερη του αναμενομένου η διάρκεια της μπαταρίας του DualSense Edge του PlayStation 5

*
Η Sony μοιράστηκε μια πολύ ενδιαφέρουσα λεπτομέρεια για το επερχόμενο χειριστήριο DualSense Edge, που θα κυκλοφορήσει στις 26 Ιανουαρίου 2023 για το PlayStation 5.

Εκπρόσωπος της εταιρείας επιβεβαίωσε πως το DualSense Edge θα έχει αρκετά μικρότερη διάρκεια μπαταρίας από το standard DualSense. Ο λόγος είναι ότι η εταιρεία στόχευε στην ισορροπία μεταξύ χρόνου ασύρματης λειτουργίας και υψηλών επιδόσεων.

Ο εκπρόσωπος της Sony συμπλήρωσε ότι, στο πακέτο αγοράς του DualSense Edge θα περιέχεται ένα αρκετά μακρύ καλώδιο USB, ώστε οι χρήστες να φορτίζουν το χειριστήριο καθώς παίζουν. Σύμφωνα με τον ίδιο, το συγκεκριμένο καλώδιο θα βοηθήσει τους πιο ανταγωνιστικούς παίκτες, που προτιμούν ενσύρματη σύνδεση του χειριστηρίου τους.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*