Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ming-Chi Kuo: Υποστήριξη USB 3.2 μόνο για τα iPhone 15 Pro και Pro Max

*
Τον τελευταίο καιρό ακούγονται φήμες ότι η Apple θα προσθέσει θύρα USB-C στα iPhone 15 αλλά θα τη περιορίσει στις ίδιες ταχύτητες φόρτισης και μεταφορές δεδομένων που έχει το Lightning, δηλαδή σε USB 2.0. Κάτι τέτοιο δεν είναι καινούριο, καθώς το έχει ήδη κάνει με τη δέκατη γενιά iPad.
Κάτι τέτοιο έρχεται να διαψεύσει εν μέρει ο αναλυτής(και ιδιαίτερα έγκυρος στις προβλέψεις του) Ming-Chi Kuo. Σύμφωνα με την εκτίμησή του, η Apple όντως θα κάνει τη μετάβαση στη θύρα USB-C με τη σειρά smartphones iPhone 15, όμως περιορίζοντας τα iPhone 15 και 15 Max στο πρωτόκολλο USB 2.0. Οπότε, τα high-end μοντέλα iPhone 15 Pro και Pro Max θα υποστηρίζουν τουλάχιστον USB 3.2 ή Thunderbolt 3, που μπορούν θεωρητικά να πιάσουν ταχύτητες μεταφοράς δεδομένων έως 40Gbps.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*