Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Μήνυση στη Valve για τον μηχανισμό ανάδρασης του Steam Deck

*
Μπορεί το Steam Deck να κυκλοφορεί εδώ και καιρό, αλλά φαίνεται πως η Valve μπαίνει σε νέες περιπέτειες με μια νέα μήνυση να φτάνει στα χέρια της για τον μηχανισμό ανάδρασης του συστήματος. Η εταιρεία Immersion Corporation κατηγορεί την Valve για το haptic feedback που προσφέρει στο Steam Deck, στην πλατφόρμα Valve Index VR, στο Steam VR software, στο Half-Life: Alyx και σε άλλα προϊόντα της. Μάλιστα, ζητάει αποζημιώσεις και πληρωμή δικαιωμάτων για τους μηχανισμούς που αξιοποιούνται για να δώσουν στον παίκτη feedback για αυτά που κάνει. Τους μηχανισμούς της Immersion Corporation χρησιμοποιούν ακόμη οι Sony και Nintendo κατόπιν σχετικής συμφωνίας και άδειας, η οποία και στην περίπτωσή τους ακολούθησε τη νομική οδό πρώτα. Η εταιρεία έχει ακόμη ανοιχτούς λογαριασμούς με την Meta για το ίδιο θέμα, ενώ η Nintendo κατάφερε να ξεφύγει από την ιστορία αυτή λόγω της δικής της τεχνολογίας Rumble Pak που είχε αναπτύξει από την εποχή του Nintendo 64. Παρόλα αυτά, συνεργάζεται και με την Immersion για τεχνολογία ανάδρασης στην παρούσα φάση. Η Valve δεν έχει πάρει θέση προς το παρόν για το θέμα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*