Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Mod kit της 8BitDo μετατρέπει το χειριστήριο του Nintendo 64 σε ασύρματο και το κάνει συμβατό με το Nintendo Switch (video)

Οι κάτοχοι Nintendo 64 με περισσευούμενο χειριστήριο, θα ενθουσιαστούν με το καινούργιο mod kit της 8BitDo. Το mod kit κάνει το χειριστήριο του Nintendo 64 ασύρματο και συμβατό με το Nintendo Switch, προσφέροντας τη δυνατότητα παιχνιδιού με το αυθεντικό χειριστήριο, της κλασικής κονσόλας από το 1996. Μόνο που, το μοναδικό χρώμα στο οποίο θα κυκλοφορήσει, θα είναι το γκρι και άρα το Rumble Pack (που συμπεριλαμβάνεται προαιρετικά) μπορεί να φαίνεται παράταιρο σε χειριστήρια άλλων χρωμάτων.

Το mod kit θα κυκλοφορήσει στις 5 Ιουλίου 2023 και οι προ-παραγγελίες του είναι ήδη διαθέσιμες, μέσα από το επίσημο site της 8BitDo.


Η εταιρεία κυκλοφόρησε και ένα video, μέσα από το οποίο δείχνει το πόσο εύκολη είναι η διαδικασία μετατροπής του χειριστηρίου.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*