Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Μπράβο Apple: Χρήστες αναφέρουν σπασίματα χωρίς λόγο στο τζάμι του Apple Vision Pro, η εταιρεία τους λέει να πληρώσουν

*
Όσοι επένδυσαν στο Apple Vision Pro μάλλον θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, μιας και αρκετοί χρήστες αναφέρουν ότι η νέα τους κάσκα παρουσιάζει ραγίσματα στην μπροστινή οθόνη χωρίς… ιδιαίτερο λόγο. Ένας από αυτούς σημειώνει χαρακτηριστικά σε ένα thread στο Reddit ότι στο μπροστινό τμήμα της κάσκας άρχισε να εμφανίζεται ένα σπάσιμο χωρίς να του πέσει κάτω ή να κάνει κάποια απότομη κίνηση και δηλώνει ότι ξύπνησε το πρωί και το βρήκε έτσι.

Στο ίδιο post, ο ίδιος χρήστης εκτιμά ότι αυτό σχετίζεται με το θέμα που είχε η Apple με το γυαλί στο μέρος πάνω βρίσκεται πάνω από την ανθρώπινη μύτη (όταν φοριέται) και που πιέζεται περισσότερο απ’ όσο θα έπρεπε.


Ένας άλλος σημειώνει σε άλλο thread ότι άφησε τη συσκευή του να φορτίζει και όταν την πήρε ξανά στα χέρια του είδε αυτό το σπάσιμο στο μπροστινό μέρος.

Το Support της Apple ενημέρωσε τους χρήστες ότι η επισκευή αυτή κοστίζει 300 δολάρια με το AppleCare ή 800 δολάρια χωρίς. Κάτι που καταλαβαίνετε τους εξαγρίωσε.. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*