Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέα AirPods και AirPods Max έρχονται το από 2024 με αλλαγές στο σχεδιασμό και όχι μόνο

*
Η Apple εργάζεται στις νέες εκδόσεις των premium ακουστικών της AirPods και AirPods Max. Τα AirPods Max ανακοινώθηκαν το 2020 και δεν έχουν αλλάξει μέχρι και σήμερα, ενώ στα AirPods έχουμε δει κάποιες αλλαγές κατά την περίοδο των τελευταίων ετών.

Τα νέα ακουστικά και για τις δύο κατηγορίες θα κυκλοφορήσουν τα επόμενα δύο χρόνια και σύμφωνα με τον Mark Gurman του Bloomberg θα είναι αρκετά αλλαγμένα. Τα νέα AirPods Max θα έχουν πλέον θύρα USB-C αντί για Lightning, περισσότερες χρωματικές επιλογές και νέο σχεδιασμό. Τα AirPods θα έχουν νέο σχεδιασμό και θα προσφέρουν καλύτερη ποιότητα ήχου.


Οι πληροφορίες του insider αναφέρουν δύο εκδόσεις για τα τέταρτης γενιάς AirPods, με την μία να είναι πιο φθηνή και να μην προσφέρει όλα τα high-end χαρακτηριστικά. Στο εσωτερικό τους θα βρίσκεται ένα νέο ταχύτερο chip με ενισχυμένες λειτουργίες υγείας και ενίσχυση ήχου για άτομα με προβλήματα ακοής.

Τα νέα AirPods, AirPods Pro και AirPods Max θα παρουσιαστούν και θα κυκλοφορήσουν το 2024, ενώ τα νέα αναβαθμισμένα AirPods Pro εκτιμάται πως θα εμφανιστούν το 2025. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*