Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέα διαρροή για το One UI 6.1 αποκαλύπτει ΑΙ features των Samsung Galaxy S24

*
Πρόσφατη διαρροή για το One UI 6.1 αποκάλυψε μια σειρά από AI features που θα ενσωματωθούν στα smartphones της Samsung το επόμενο έτος. Λέγεται ότι το One UI 6.1 θα κυκλοφορήσει μαζί με τη σειρά Galaxy S24, στις αρχές της νέας χρονιάς. Σύμφωνα με όσα διέρρευσαν, το One UI 6.1 θα επιτρέπει τη δημιουργία custom wallpapers με την προσθήκη εφέ για τον καιρό και πορτραίτα στην οθόνη κλειδώματος της συσκευής.

Ο image editor θα αποκτήσει επιπλεον, χρήσιμες λειτουργίες, όπως η δυνατότητα επέκτασης των εικόνων πέρα από τα αρχικά τους όρια και η μετακίνηση αντικειμένων από μια εικόνα σε μια άλλη.


Όσον αφορά τα Samsung Notes θα είνα δυνατή η δημιουργία περίληψης για τμήματα κειμένων με bullet points.

Ακόμα, το AI θα βοηθήσει στο να αυξηθεί η ποιότητα των κλήσεων. Η μετάφραση σε πραγματικό χρόνο, η ακύρωση των ήχων του περιβάλλοντος και τα transcription θα ειναι λειτουργίες που θα ενσωματωθούν στις επιλογές των κλήσεων που θα προσφέρει το One UI 6.1. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*