Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέα MacBook με οθόνες 13'' και 15'' αναμένει ο αναλυτής Mark Gurman

*
Σύμφωνα με τον Mark Gurman, γνωστό αναλυτή της Apple, η εταιρεία πρόκειται να νέα MacBook με οθόνη 13 και 15 ιντσών, που θα είναι εφοδιασμένα με το M3 chip και θα ανακοινωθούν μέσα στην Άνοιξη. Ακόμα, υποστηρίζει πως στα πλάνα της Apple βρίσκονται νέα iMacs αλλά και ένα επανασχεδιασμένο Mac Pro.

Επιπλέον, πιθανές αναβαθμισμένες εκδόσεις του M3 θα είναι το M3 Pro και το M3 Max, που πιθανολογείται πως θα λανσαριστούν εντός του 2024 και θα δώσουν ώθηση στην αποδοτικότητα, χάρη στην τεχνολογία 3nm.


Τα Mac Pro και τα iMac θα έρθουν με σημαντικές αναβαθμίσεις. Το πρώτο λέγεται ότι θα κυκλοφορήσει με το M2 Ultra chip, με 24 πυρήνες για τη CPU, 76 πυρήνες για τη GPU και υποστήριξη για έως 192GB RAM. Το iMac θα γίνει διαθέσιμο με το M3 chip.

Ακόμα, αλλαγές θα υπάρξουν και στα standard iMacs με οθόνες 24'', κυρίως στο πως είναι σχεδιασμένο το εσωτερικό τους. Τέλος, δεν αποκλείεται να δούμε ένα νέο iPad Pro με το M3 chip και οθόνη OLED.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*