Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέα renders δείχνουν ότι το iPhone 15 Pro θα έχει τελικά action button (εικόνες)

*
Αλλαγή σκηνικού και πάλι για το iPhone 15 Pro που τελικά φαίνεται πως θα κυκλοφορήσει με action button, αντί για τα παραδοσιακά πλήκτρα που έχουμε συνηθίσει μέχρι και σήμερα. Η πληροφορία αυτή υπήρχε εδώ και καιρό, αλλά το τελευταίο διάστημα αναφέρθηκε πως η Apple αντιμετώπισε ζητήματα και αναγκάστηκε να πάει το βήμα αυτό ένα χρόνο μετά και στο 2024. Τα νεότερα renders των συσκευών που έφερε στη δημοσιότητα το 9to5Mac δείχνουν την υλοποίηση και το πως αλλάζει το τηλέφωνο περιμετρικά με τα νέα δεδομένα. Από τις «φρέσκες» αυτές εικόνες βλέπουμε ακόμη τα δύο πλήκτρα για την αυξομείωση της έντασης του ήχου, αλλά και τα camera bumps στα δύο νέα μοντέλα που τελικά δεν θα είναι τόσο μεγαλύτερα από αυτά που είχαμε φανταστεί με τις μέχρι τώρα πληροφορίες. Ειδικοί, τέλος, εκτιμούν πως τα φετινά iPhone 15 Pro και iPhone 15 Pro Max θα είναι 12% και 20% πιο ακριβά, αντίστοιχα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*