Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέα renders και διαρροές για τα Samsung Galaxy S23 και S23+

*
Πιθανότατα απέχουμε σχεδόν πέντε μήνες από την επίσημη ανακοίνωση της Samsung για τα επερχόμενα Samsung Galaxy S23 και S23+, αλλά οι διαρροές φαίνεται να έχουν ξεκινήσει από νωρίς.



Όπως μπορείτε να δείτε στις φωτογραφίες παρακάτω, φαίνεται πως ο σχεδιασμός του δημοφιλούς smartphone αλλάζει με το επόμενο μοντέλο του. Στο πίσω μέρος δεν υπάρχει το “camera island”, καθώς κάθε κάμερα είναι περικυκλωμένη από το δικό της πλαίσιο. Το Samsung Galaxy S22 Ultra είχε ένα παρόμοιο σχέδιο.




Κατά τα άλλα δεν παρατηρούμε άλλες έντονες διαφορές. Το μπροστινό μέρος παραμένει ολόκληρο οθόνη, με την selfie camera να βρίσκεται σε τρυπούλα στην μέση. Το Galaxy S23+ φαίνεται πως θα είναι αρκετά μεγαλύτερο από τον προκάτοχό του, με την ίδια οθόνη 6.6 ιντσών. Οι διαστάσεις του θα είναι 157.7 x76.1 x 7.6 mm.

Φημολογείται πως θα υπάρχει υποστήριξη για φόρτιση 25W. Από τσιπάκι, περιμένουμε είτε το Snapdragon 8 Gen 2 είτε το Exynos 2300. Το S23+ λέγεται πως θα έχει αριθμό μοντέλου το SM-S9160.



Το μικρό αδερφάκι του, το S23, θα κρατήσει την ίδια οθόνη 6.1 ιντσών με διαστάσεις 146.3 x 70.8 x 7.6 mm, ελαφρώς μεγαλύτερο από τον προκάτοχό του. Τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά πιθανότατα θα είναι τα ίδια, με τα δύο μοντέλα να διαφέρουν μόνο σε χωρητικότητα μπαταρίας.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*