Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέα τεχνολογία για τις μπαταρίες των iPhone αναπτύσσει η Apple

*
Παρά το γεγονός ότι η Apple συνήθως εμπιστεύεται την παραγωγή των συσκευών της σε τρίτους, προσπαθεί να περιορίσει τον σχεδιασμό και άλλες εργασίες που σχετίζονται με μηχανικούς στο εσωτερικό της. Σύμφωνα με δημοσίευμα του ETnews οι προσπάθειες της εταιρείας στον τομέα της έρευνας και ανάπτυξης, επικεντρώνονται το τελευταίο διάστημα στη μπαταρία των iPhone.

Πιο συγκεκριμένα η εταιρεία πειραματίζεται με νέα υλικά για τις καθόδους, όπως το νικέλιο, το κοβάλτιο, το μαγνήσιο και το αλουμίνιο. Με αυτή την προσέγγιση, η περιεκτικότητα σε πυρίτιο θα αυξηθεί σημαντικά η περιεκτιότητα σε πυρίτιο, που ναι μεν διογκώνεται όταν θερμαίνεται, όμως η Apple έχει βρει τρόπο να το παρακάμπτει. Η νέα τεχνολογία υπόσχεται βελτιωμένη πυκνότητα της μπαταρίας και ταχύτερη φόρτιση. Κατά πάσα πιθανότητας η εταιρεία θα χρησιμοποιήσει νανοσωλήνες από άνθρακα ως αγώγιμα υλικά, που θα δώσουν ακόμα μεγαλύτερη ώθηση στις επιδόσεις των μπαταριών. Πιθανολογείται ότι οι πρώτες συσκευές με αυτής της τεχνολογίας μπαταρίες θα κυκλοφορήσουν το νωρίτερο το 2025. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*