Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέες απολύσεις στην Microsoft, αυτή τη φορά στις ομάδες HoloLens, Azure

*
Η Microsoft ανακοίνωσε περαιτέρω απολύσεις προσωπικού, που αυτή τη φορά «αγγίζουν» 1000 εργαζομένους στους τομείς HoloLens και Azure. Σύμφωνα με το Business Insider, η ομάδα του HoloLens 2 είναι αυτή που επηρεάστηκε περισσότερο και εκπρόσωπος της εταιρείας δήλωσε στο Verge πως οι επενδύσεις στο κομμάτι του mixed reality θα συνεχιστούν και πως το HoloLens 2 συνεχίζει να βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος της Microsoft.

Οι νέες αυτές απολύσεις έρχονται σχεδόν ένα χρόνο μετά τις απολύσεις 10.000 εργαζομένων που ανακοίνωσε η αμερικανική εταιρεία και τις αναταραχές που προκλήθηκαν στο πρόσφατο παρελθόν από τις αποφάσεις για κλείσιμο gaming studios μετά την εξαγορά-μαμούθ της Activision Blizzard. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*