Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέες διαρροές εικόνων για το επερχόμενο iPhone 15 Pro

*
Η Apple πιθανότατα θα λανσάρει τα iPhone 15 και iPhone 15 Pro τον επόμενο μήνα, πιθανότατα την τρίτη εβδομάδα του Σεπτεμβρίου. Έχουμε διαβάσει πάρα πολλές φήμες για τις συσκευές, τα χαρακτηριστικά και την ποιότητά τους. Τώρα πλέον, έχουμε και διαρροές με εικόνες από τις συσκευές, οι οποίες πιθανολογείται να είναι αληθινές.

Το iPhone 15 Pro αναμένεται να έχει κατασκευή από τιτάνιο, το οποίο θα είναι πιο δυνατό και πιο ελαφρύ από το iPhone 14 Pro. Παρόλα αυτά, το τιτάνιο είναι πολύ ακριβότερο του stainless steel που χρησιμοποιούν τα προηγούμενα μοντέλα, σνυεπώς αναμένεται η νέα συσκευή να είναι περίπου $200 πιο ακριβή.


Οι εικόνες που θα δείτε παρακάτω, ανέβηκαν από τον χρήστη Ice Universe στο Twitter, ο οποίος ισχυρίζεται ότι πρόκειται για το αληθινό iPhone 15 Pro. Ταυτόχρονα όμως, οι leakers υποστηρίζουν πως δεν έχει επιβεβαιωθεί αν όντως απεικονίζεται αυτή η συσκευή.

Υπάρχει λοιπόν η περίπτωση, η εικόνα να είναι dummy unit που προορίζεται για κατασκευαστές θηκών.

Στις εικόνες, φαίνεται καθαρά η μπροστινή, πίσω και πλάγια όψη της νέας συσκευής, η οποία θα έρθει με θύρα USB-C αντί για lightning port. Στην πλάγια όψη μπορούμε να δούμε και το Action Button, το οποίο θα αντικαταστήσει το Mute Switch. Επίσης, φαίνεται πως τα κουμπιά της έντασης θα είναι διαφορετικά, παρά τις φήμες που τα ήθελαν να είναι ένα ενωμένο πλήκτρο. Δείτε τις φωτογραφίες παρακάτω:

Alleged iPhone 15 Pro Leaks to Show Action Buttton, USB-C, Camera

Alleged iPhone 15 Pro Leaks to Show Action Buttton, USB-C, Camera

Alleged iPhone 15 Pro Leaks to Show Action Buttton, USB-C, Camera 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*