Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέες διαρροές και renders για το OnePlus 11 Pro

*
Η Smartprix ανάρτησε φωτογραφίες από το επερχόμενο OnePlus 11 Pro, οι οποίες δείχνουν νέο κυκλικό σχεδιασμό στις κάμερες και την επιστροφή του alert slider. Αυτά τα renders φαίνεται να βασίζονται σε ένα αρχικό πρωτότυπο της συσκευής, οπότε ο σχεδιασμός ενδεχομένως να μην αντικατοπτρίζει πλήρως το τελικό προϊόν. Παρόλα αυτά, παίρνουμε μια ιδέα για την κατεύθυνση στην οποία θα κινηθεί η OnePlus όταν το smartphone λανσαριστεί το 2023.

Ένα πράγμα που αφαιρέθηκε στο OnePlus 10T, ήταν η κάμερα της Hasselblad. Αν τα renders που βλέπουμε είναι αληθινά, τότε η νέα κάμερα του OnePlus 11 Pro θα ξαναφέρει μαζί της το λογότυπο της Hasselblad. Παρόλα αυτά, ενδέχεται να είναι το τελευταίο smartphone στο οποίο θα συνεργαστούν οι δύο κατασκευαστές. Η συνεργασία γνωρίζαμε πως θα διαρκούσε τρία χρόνια, αφού ανακοινώθηκε με την σειρά 9 των συσκευών OnePlus.


Αν οι φωτογραφίες αληθεύουν, δεν θα είναι η πρώτη φορά που η OnePlus ακολουθεί κυκλικό σχεδιασμό στις οπίσθιες κάμερες της συσκευής. Παρόλα αυτά, η τριπλή κάμερα φαίνεται να είναι σημαντικά μεγαλύτερη απ’ ότι σε προηγούμενες γενιές. Φυσικά, οι περισσότεροι fans των συσκευών OnePlus θα ελπίζουν να αληθεύει η επιστροφή του Alert Slider, καθώς δεν άρεσε καθόλου όταν αφαιρέθηκε. Το Alert Slider έχει παραμείνει στις συσκευές OnePlus Nord, που είναι η φθηνότερη σειρά της εταιρείας.

Δυστυχώς δεν υπάρχουν φήμες για τα specs, πέραν κάποιων που πιστεύουν πως το OnePlus 11 Pro θα λανσαριστεί με το Snapdragon 8 Gen 2 chipset.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*