Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέες επιλογές για το always-on display και βελτιώσεις στην ασφάλεια φέρνει το iOS 16.2

*
H Apple έκανε διαθέσιμο το iOS 16.2 update που περιλαμβάνει μια σειρά από νέα και βελτιωμένα χαρακτηριστικά για χρήστες συσκευών iPhone. Πιο συγκεκριμένα, αν είστε κάτοχος iPhone 14 Pro θα βρείτε νέες επιλογές για τη λειτουργία always-on display, που επιτρέπουν την απενεργοποίηση του wallpaper και των ειδοποιήσεων.

Ένα ακόμα χαρακτηριστικό είναι το end-to-end iCloud encryption που αναφέρεται ως Advanced Data Protection στο iOS 16.2 και σημαίνει ότι δεδομένα από τα Notes, τα iCloud backups και Photos προστετεύονται με end-to-end encryption. Καλύπτονται 23 κατηγορίες δεδομένων, που περιλαμβάνουν τα device backups, messages backups, iCloud Drive, Notes, Photos, Reminders, Safari bookmarks, Siri Shortcuts, Voice Memos και Wallet Passes.


Επίσης, αν είστε χρήστης του Apple Music, ίσως σας φανεί ενδιαφέρον το karaoke mode για το οποίο σας είχαμε ενημερώσει πριν μερικές ημέρες. Προϋποθέτει ότι είστε κάτοχος iPhone 11 ή νεότερου μοντέλου.

Για τους χρήστες του iPad side, το iPadOS 16.2 επιτρέπει την υποστήριξη εξωτερικής οθόνης για το Stage Manager και περιλαμβάνει ένα freeform app, όπου μπορείτε να κρατάτε σημειώσεις και να μοιράζεστε αρχεία από το ίδιο σημείο. Η εφαρμογή συνεργάζεται και με το FaceTime, οπότε διευκολύνει αρκετά και την ομαδική εργασία.

Τέλος, έχει ανανεωθεί η αρχιτεκτονική του HomeKit σε iOS 16.2 και iPadOS 16.2, με την Apple να υποστηρίζει ήδη το Matter smart home standard.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*