Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέες λειτουργίες στα AirPods Pro 2 προσθέτει η Apple

*
To προσεχές Φθινόπωρο, η Apple θα ανανεώσει τα AirPods Pro 2 με τρεις νέες λειτουργίες, Adaptive Audio, Personalized Volume και Conversation Awareness.

Το Adaptive Audio είναι ένα νέο listening mode που συνδυάζει με δυναμικό τρόπο το Transparency mode και το Active Noise Cancellation με βάση τις συνθήκες που επικρατούν στο περιβάλλον. Πραγματοποιείται αυτόματη μεταφορά από το ένα mode στο άλλο, για την καλύτερη δυνατή εμπειρία κάθε στιγμή.


Το Personalized Volume χρησιμοποιεί machine learning για την κατανόηση των συνθηκών του περιβάλλοντος και τις ακουστικές προτιμήσεις ανά τον χρόνο, προκειμένου να διαμορφώσει την εμπειρία των χρηστών στην καλύτερη δυνατή μορφή της.

Το Conversation Awareness μειώνει την ένταση της μουσικής και ενισχύει τις ομιλίες μπροστά από τον χρήστη, ελαττώνοντας τον θόρυβο στο παρασκήνιο τη στιγμή που αρχίζετε να μιλάτε.

Ακόμα, οι επερχόμενες ενημερώσεις στο Automatic Switching σημαίνουν ότι η σύνδεση μεταξύ των συσκευών της Apple θα είναι ταχύτερη και πιο αξιόπιστη και απρόσκοπτη η εναλλαγή της αναπαραγωγής ήχου από μια συσκευή σε μια άλλη.

Τέλος, σε πρώτης γενιάς AirPods Pro, AirPods 3 και AirPods Max, θα προστεθεί μια νέα λειτουργία Mute/ Unmute και με το πάτημα της κορώνας θα κάνετε mute ή unmute τον εαυτό σας κατά τη διάρκεια κλήσεων.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*