Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέες πληροφορίες για τη σειρά smartphones Samsung Galaxy S23

*
Πρόσφατη φήμη ανέφερε πως το Samsung Galaxy S23 θα έρθει με μπαταρία χωρητικότητας 3900mAh, 200mAh μεγαλύτερη από αυτή του S22. Τώρα, το Ολλανδικό site Galaxy Club δημοσίευσε μερικές πληροφορίες για όλη τη σειρά smartphones Galaxy S23.

Σύμφωνα με αυτές, το S23+ θα έρθει με μπαταρία χωρητικότητας 4700mAh, η οποία επίσης είναι κατά 200mAh μεγαλύτερη από αυτή του S22+ ενώ η χωρητικότητα της μπαταρίας του S23 Ultra δε θα αυξηθεί σε σχέση με αυτή του προκατόχου του και θα παραμείνει στα 5000mAh.

Περνώντας στις κάμερες, η ultrawide δε θα αλλάξει ούτε και φέτος, τουλάχιστον στα S23 και S23+, με το Galaxy Club να λέει ότι αυτό μάλλον ισχύει και για το Ultra, χωρίς όμως να μπορεί να το επιβεβαιώσει. Το ίδιο ισχύει και για τον τηλεφακό ανάλυσης 10MP και δυνατότητα οπτικού ζουμ 3x.


Αναβάθμιση έπειτα από τέσσερα χρόνια θα υποστεί η selfie κάμερα των S23 και S23+, από τα 10MP στα 12MP, με τη 40MP του Ultra πιθανότατα να μένει ως έχει.

Τα Samsung Galaxy S23 θα κυκλοφορήσουν κάποια στιγμή από τα τέλη Ιανουαρίου έως τα τέλη Φεβρουαρίου του 2023.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*