Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέες θήκες με MagSafe για τα iPhone και λουράκια για τα Apple Watch ανακοίνωσε η Apple

*
Μαζί με τα νέα M3 MacBook Air laptops, η Apple ανακοίνωσε ένα νέο σετ από χρωματικές επιλογές για τις σιλικονάτες θήκες των iPhone με MagSafe και τα λουράκια των Apple Watch. Οι πρώτες είναι διαθέσιμες σε Soft Mint, Sunshine, Light Blue και Pink και μπορείτε να τις αποκτήσετε μέσω της Apple, για τη σειρά iPhone 15.



Όσον αφορά τα λουράκια των Apple Watch, τα Sport Loops έρχονται πλέον σε Soft Mint και Ocean Blue. Τα Sport Bands σε Soft Mint, Sunshine και Light Blue. Το Braided Solo Loop σε Sunshine, Light Blue και Raspberry, ενώ το Solo Loop σε Pink, Soft Mint και Ocean Blue. Όλα αυτά είναι διαθέσιμα μέσω της ιστοσελίδας της Apple.



Αν θέλετε κάτι πιο πολυτελές, η Apple πρόσθεσε ορισμένα Hermès bands, όπως το Hermès Toile H Single Tour σε Bleu Céleste/ Écru και Framboise/Écru. Το Hermès Twill Jump Single Tour θα το βρείτε σε Bleu Céleste/Bleu Jean και Jaune d'Or/Bleu Jean, ενώ το Hermès Kilim Single Tour σε Blanc και Bleu Céleste. Οι αποστολές για τα πολυτελή Watch bands θα ξεκινήσουν από τον επόμενο μήνα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*