Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέο customizable χειριστήριο για το PlayStation 5 από τη Razer

*
Η Razer κυκλοφόρησε το Wolverine V2 Pro, ένα νέο customizable χειριστήριο για PlayStation 5 και PC. Η τιμή του ανέρχεται στα 250 δολάρια, κάτι που το κάνει ακριβότερο από το DualSense Edge της Sony, που θα κυκλοφορήσει στις αρχές του 2023. Μάλιστα, σε σύγκριση με το συγκεκριμένο χειριστήριο, το Wolverine V2 Pro υπολείπεται σε υποστήριξη rumble και active triggers.

Η διάταξη των πλήκτρων και των joysticks του νέου controller της Razer θυμίζει τα χειριστήρια των κονσόλων Xbox, φέροντας δύο επιπλέον stick caps που εφαρμόζονται με τη βοήθεια μαγνητών. Επιπλέον, διαθέτει 6 εναλλασσόμενα πλήκτρα και 4 back paddles, τα οποία μπορούν να ρυθμιστούν μέσω του Razer Controller app για Android και iOS.


Μπορείτε να αποκτήσετε το χειριστήριο Razer Wolverine V2 Pro μέσα από τη σχετική σελίδα προϊόντος της εταιρείας.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*