Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέο διαφημιστικό του Apple Watch Series 7 αποδεικνύει την ανθεκτικότητά του στις αντίξοες συνθήκες (video)

Η Apple κυκλοφόρησε ένα νέο διαφημιστικό video για το Apple Watch Series 7, υποβάλλοντάς το σε δοκιμασίες που αποδεικνύουν την εντυπωσιακή ανθεκτικότητά του. Το video ξεπερνά το ενάμισι λεπτό και μας δείχνει το νέο smartwatch της Apple να έρχεται σε επαφή με διάφορες σκληρές επιφάνειες, αλλά και με υγρά διαφορετικών θερμοκρασιών, βγαίνοντας αλώβητο από κάθε περίσταση.

Φήμες για ένα πιο ανθεκτικό smartwatch από την Apple κυκλοφορούν εδώ και πολλούς μήνες, με το συγκεκριμένο video να λέγεται πως προμηνύει την αποκάλυψη ενός rugged Apple Watch εντός 2022. Ο αναλυτής Ming-Chi Kuo επιβεβαιώνει με τα λεγόμενά του την κυκλοφορία ενός τέτοιου wearable πριν από το 2023, μαζί μάλιστα με άλλα δύο καινούργια μοντέλα. Μέχρι να ανακοινωθούν όμως επίσημα από την Apple, όλα τα παραπάνω είναι απλές φήμες.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*