Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέο εργοστάσιο για μπαταρίες κατασκευάζει η Tesla στην Shanghai

*
Η Tesla κατασκευάζει ένα νέο εργοστάσιο μπαταριών στη Shanghai. Την Κυριακή 9 Απριλίου 2023, η μεγάλη παραγωγός ηλεκτρικών αυτοκινήτων ανακοίνωσε πως ξεκινά την ανέγερση ενός εργοστασίου “Megapack”, αργότερα μέσα στο έτος. Η κατασκευή αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί μέσα στο δεύτερο μισό του 2024. Οι εγκαταστάσεις θα έχουν την δυνατότητα να παράγουν 10.000 Megapacks ετησίως. Κάθε τέτοιου είδους μπαταρία, θα έχει την δυνατότητα να παρέχει ενέργεια σε 3600 σπίτια για μία ώρα!

Η Tesla δήλωσε πως σκοπεύει να πουλά τα Megapacks που θα παρασκευάζονται στην Κίνα παγκοσμίως. Η εταιρεία έχει χτίσει ανάλογα εργοστάσια κατά τον κόσμο, όπως σε Texas και Νότια Αυστραλία. Δείτε και το σχετικό Tweet του Elon Musk:




Η ανακοίνωση της Κυριακής τοποθετεί την Tesla σε πλεονεκτική θέση όσον αφορά την δραστηριότητά της στην Κίνα, την ίδια στιγμή που οι Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής προσπαθούν να πείσουν τις αυτοκινητοβιομηχανίες να παράγουν περισσότερα προϊόντα εγχώρια. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*