Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέο φουτουριστικό controller του PlayStation εμφανίστηκε σε video της Sony

Ένα φουτουριστικό controller του PlayStation εμφανίστηκε σε ένα video της Sony, κατά τη διάρκεια ενός meeting για τη στρατηγική της εταιρείας. Η Sony χρησιμοποίησε το ετήσιο event για να καθορίσει αυτό που αποκαλεί ως “Creative Entertainment Vision”, που περιγράφεται ως το μακροπρόθεσμο όραμά της, σχετικά με το τι θέλει να έχει επιτύχει τα επόμενα δέκα χρόνια, όντας επικενρωμένη στις τεχνολογικές εξελίξεις.

"Δέκα χρόνια από τώρα, θα ζούμε σε έναν κόσμο με περισσότερα επίπεδα, όπου η φυσική και η εικονική πραγματικότητα θα αλληλεπικαλύπτονται χωρίς όρια", αναφέρει η επίσημη περιγραφή που συνοδεύει το video.


"Αν η Sony, ως εταιρεία δημιουργικής ψυχαγωγίας, γέμιζε τον κόσμο με νέα Kando στο μέλλον, τι είδους βιωματική αξία θα προσφέραμε για να συμβεί αυτό;".

"Για να διερευνήσουμε αυτό το ερώτημα, πραγματοποιήσαμε μια άσκηση δημιουργίας πρωτοτύπων με την έννοια του "Creative Entertainment Vision". Οραματιζόμαστε μέσα από το φακό της δημιουργικότητας και της τεχνολογίας της Sony, εδώ παρουσιάζουμε το μέλλον ως επέκταση της ζωής μας σήμερα".

Οι τρεις φάσεις του Creative Entertainment Vision της Sony έχουν ως εξής:

1) Αξιοποίηση της τεχνολογίας για την απελευθέρωση της δημιουργικότητας των δημιουργών σε όλο τον κόσμο, υπερβαίνοντας τις φυσικές, εικονικές και χρονικές διαστάσεις.

2) Σύνδεση διαφορετικών ανθρώπων και αξιών πέρα από τα συνηθισμένα για την ενίσχυση των κοινοτήτων.

3) Δίπλα στους δημιουργούς, δημιουργώντας συναρπαστικές εμπειρίες πλούσιες σε αφήγηση που ξεπερνούν τη φαντασία και διαδίδοντάς τις ως νέα σημεία επαφής για το Kando σε όλο τον κόσμο.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*