Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέο hardware για gamers έρχεται σύντομα από το PlayStation

*
Όλα δείχνουν ότι η Sony ετοιμάζεται να ανακοινώσει νέο hardware που προορίζεται για gamers. Αυτό προκιύπτει από tweet της εταιρείας που παραπέμπει σε παρουσίαση η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 00:00 της ξημερώματα της 28ης προς την 29η Ιουνίου 2022. Δεν υπάρχουν επίσημες πληροφορίες σχετικά με το περιεχόμενο των ανακοινώσεων, όμως για αυτό έχει φροντίσει ο γνωστός leaker Tom Henderson.

Αυτός υποστηρίζει ότι θα ανακοινωθούν τρία νέα headsets, με τη φίρμα "Inzone" H-series, όλα με υποστήριξη 360 spatial sound και πιστοποίηση για το Discord.


Το πιο οικονομικό θα είναι το Inzone H3, ένα απλό, ενσύρματο headset.

Το μεσαίο θα είναι το Inzone H7, ένα ασύρματο headset, με μεγάλη διάρκεια μπαταρίας.

Το τρίτο θα είναι το Inzone H9, ένα επίσης ασύρματο headset με τεχνολογία ακύρωσης θορύβου.

Ακόμα, η Sony θα ανακοινώσει δύο νέα gaming monitors με αποκλειστικά χαρακτηριστικά για συστήματα PlayStation. Λέγεται ότι θα διαθέτουν HDR Tone Mapping και "Auto Genre Picture Mode". Το ένα θα υποστηρίζει ανάλυση 4K και ρυθμό ανανέωσης στα 144Hz και το άλλο 1080p στα 240Hz. Και τα δύο θα προσφέρουν VRR και low latency modes. Πιθανό οι συσκευές να έρθουν με ορισμένες ευκολίες, όπως η απεικόνιση του εκάστοτε ρυθμού ανανέωσης, ο χρόνος παιχνιδού, ένα viewfinder και ένα Black Equaliser.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*