Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέο ρεκόρ εσόδων για τη Samsung το 2022

*
Η Samsung δημοσίευσε τα οικονομικά της αποτελέσματα για το τελευταίο τρίμηνο του 2022 αλλά και για ολόκληρο το έτος. Για μια ακόμα χρονιά σημείωσε ρεκόρ εσόδων, που ανήλθαν σε περίπου $244 δισ. και ήταν αυξημένα σε ποσοστό 8% από έτος σε έτος. Όμως τα λειτουργικά της έσοδα μειώθηκαν κατά 15%. Το τέταρτο τρίμηνο οι επιδόσεις της εταιρείας ήταν κάτω του αναμενομένου, με πτώση των πωλήσεων για κάθε τμήμα της, λόγω της μείωσης τη ζήτησης, ώς αποτέλεσμα του παγκόσμιου οικονομικού κλίματος.

Το τμήμα Mobile Experience είχε μείωση εσόδων κατά 9% το τέταρτο τρίμηνο, όμως αύξηση 10% για ολόκληρο το έτος, συγκριτικά με το 2021. Όμως ο πληθωρισμός και η γεωπολιτική αστάθεια οδήγησαν σε μείωση των κερδών. Παρά το ότι η ζήτηση για τη σειρά smartphones Galaxy ήταν χαμηλή την εορταστική περίοδο, γενικά τα πήγαν πολύ καλά σε σχέση με τις αρχικές εκτιμήσεις. Η Samsung αναμένει ότι αυτό θα συνεχιστεί και τουτς πρώτους μήνες του 2023, με την κατάσταση να αλλάζει προς το καλύτερο όταν κυκλοφορήσει η σειρά Galaxy S23, που θα αποκαλυφθεί την 1η Φεβρουαρίου.


Samsung reports another record revenue in 2022 despite weak smartphone sales

Πηγή: GSMArena.com 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*