Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέο smartphone, tablet και earbuds ανακοίνωσε η Huawei

*
H Huawei ανακοίνωσε το Enjoy 60 smartphone, το MatePad 11 (2023) Harmony OS tablet και τα FreeBuds 5 TWS earbuds.

Το Huawei Enjoy 60 είναι ένα smarphone για όλα τα πορτοφόλια και έρχεται με μπαταρία 6.000 mAh, οθόνη TFT LCD μεγεθους 6,75'' με ανάλυση HD+ και κύρια κάμερα με αισθητήρα 48MP. Η συσκευή τρέχει το Harmony OS 3.0 και στη συσκευασία του θα υπάρχει φορτιστής 22,5W. Θα κυκλοφορήσει με επιλογές για αποθηκευτικό χώρο στα 128GB ή 256GB, σε χρωματισμούς Magic Night Black, Ice Crystal Blue και Dawn Gold.




Το MatePad 11 (2023) απευθύνεται στον μέσο χρήστη. Το tablet έχει οθόνη TPS LCD μεγέθους 11'' με ανάλυση 2560 × 1600px και υποστηρίζει ρυθμό ανανέωσης στα 120Hz. Στο εσωτερικό του υπάρχει το Snapdragon 870 chipset με επιλογές για 6/8GB RAM και 128/256GB αποθηκευτικού χώρου. Τρέχει το HarmonyOS 3.1 και διαθετει μπαταρία 7.250 mAh.

Το MatePad 11 (2023) θα γίνει διαθέσιμο σε χρωματισμούς Obsidian Black, Island Blue, Crystal White και Streamer Purple.



Τα ασύρματα Huawei FreeBuds 5 έχουν "τολμηρό" σχεδιασμό και υποστηρίζουν του codecs L2HC kai LDAC για hi-res audio streaming, προσφέροντας παράλληλα spatial audio (σε συσκευές που τρέχουν το HarmonyOS 3), active noise cancelation (ANC) και dynamic EQ tuning. Έρχονται με 11mm LCP dual magnetic drivers, συνδέονται μέσω Bluetooth 5.2 και υποστηρίζουν multi-point pairing. Ο έλεγχός τους πραγματοποιείται μέσω αφής και προσφέρουν αυτονομία πέντε ωρών, με τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας να φτάνει τις 30 ώρες όταν βρίσκονται στη θήκη τους. Η θήκη υποστηρίζει ενσύρματη φόρτιση μέσω USB-C αλλά και ασύρματη. Τα earbuds είναι πιστοποιημένα κατά IP54 για αντοχή σε σκόνη και νερό.

Τα FreeBuds 5 έρχονται σε χρωματισμούς frost silver, ceramic white και coral orange.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*