Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέο Surface event ανακοίνωσε η Microsoft

*
Η Microsoft θα πραγματοποιήσει ένα νέο Surface event τον επόμενο μήνα και στην ανακοίνωσή της αναφέρει ότι θα μιλήσει για νέες συσκευές. Η εκδήλωση έχει τίτλο Microsoft Fall 2022 Event και θα πραγματοποιηθεί στις 12 Οκτωβρίου 2022, με ώρα έναρξης τις 17.00, λίγο πριν το επίσης δικό της Ignite conference. Η πρόσκληση έρχεται λίγες ώρες μετά τις φήμες που κυκλοφόρησαν για το Surface Pro 9 και το Surface Laptop 5. Λέγεται ότι η εταιρεία θα προσφέρει το πρώτο με την επιλογή επεξεργαστή Arm ή Intel, κάτι που πιθανό να σημάνει το τέλος της σειράς Surface Pro X.

A save the date email from Microsoft about a Surface event


Πιθανό να υπάρξει και μια ανανέωση για τη σειρά Surface Laptop καθώς λέγεται ότι θα αποκαλυφθεί το Surface Laptop 5. Ακόμα, η Microsoft αναμένεται να παρουσιάσει χρωματιμσούς πράσινο και ανοιχτό μπλε για το Surface Pro 9.

Σημειώνεται ότι από την έναρξη της πανδημίας, η Microsoft δεν έχει πραγματοποιήσει Surface με την παρουσία κοινού.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*